Periodontoloji bölümü

Periodontoloji, diş hekimliğinin bir bölümü olup dişleri çevreleyen yumuşak ve sert dokuların anatomi fizyoloji ve histolojisini inceleyen; bu dokularda meydana gelen hastalıkları araştıran, bu hastalıkların tedavisini ve tedavi sonucu elde edilen sağlığın devamlılığını sağlayan bilim dalıdır. Bölüm Dişeti Hastalıkları ve bu hastalıkların normal ya da  cerrahi yöntemlerle  tedavi edilmesini sağlar.

Periodontoloji Kliniğimizde;

Diştaşı temizliği.

Dişeti tedavisi.

İmplant uygulamaları.

Dişeti çekilmesi tedavisi.

Dişeti kaynaklı estetik bozuklukların giderilmesi.

Lazer uygulamaları işlemleri yapılmaktadır.

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

Ağız, diş ve çene cerrahisi; yüze ve çenelere ait yumuşak doku ve sert dokuları ilgilendiren hastalıkların, yaralanmaların ve kazanılmış veya doğumsal anomalilerin teşhis ve tedavisi ile ilgilenen, gerekli cerrahi tedaviyi lokal anestezi, genel anestezi veya sedasyon altında ameliyathane ortamında operasyonlar yaparak gerçekleştiren bir bilim dalıdır.

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi ilgi alanları;

Gömülü, komplike veya sürmüş diş çekimleri

Dental implant cerrahisi

Çene-yüz implantı uygulamaları​

Ağız, çene ve yüz bölgesinde oluşan enfeksiyonların cerrahi ve tıbbi tedavileri