Erişilebilirlik Belgesi

Diş Hekimliği Fakülte Hastanemiz planlama, tasarım, inşaat, imalat, ruhsatlandırma ve denetleme süreçlerinde erişilebilirlik belgesi almaya hak kazanmıştır.

ODTÜ Koleji Ziyareti

Fakültemizde ODTÜ Koleji öğrencileri misafir edildi. Öğrencilerin ağız içi muayeneleri yapıldıktan sonra, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendirici eğitimler verildi.

Bahçeşehir Koleji Ziyareti

Fakültemizde Bahçeşehir Koleji öğrencileri misafir edildi. Öğrencilerin ağız içi muayeneleri yapıldıktan sonra, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendirici eğitimler verildi.

Yangın Tatbikatı

Hastanemizde Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Birimi ekiplerince düzenlenen yangın tatbikatı ve eğitimine tüm personelimizle katıldık.

Ağaç Dikme Etkinliği

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi personelimiz 11.11.2019 saat 11:00 da tüm Türkiye' de yapılan ağaç dikme etkinliğine katıldı. Daha yeşil bir kampüs, daha yeşil bir dünya için personelimiz çocuklarla el ele onlarca fidanı toprakla buluşturdu.

Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Ömer YAZICI'nın Ziyareti

Diyalizle Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Ömer YAZICI hastanemizi ziyaret etmiştir. Tedavi alanlarımızı gezerek incelemelerde bulunan YAZICI, Türkiye'de engelli olmanın zorluklarından bahsederek, engelsiz kliniklerimizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.