Dental Tomografinin İncelenmesi

Online Eğitim: Diş Hekimliği Eğitim Akşamları - Periodontoloji
Tarih ve Saat: 24 Aralık 2020 Perşembe, 20:00-23:00

ODTÜ Koleji Ziyareti

Fakültemizde ODTÜ Koleji öğrencileri misafir edildi. Öğrencilerin ağız içi muayeneleri yapıldıktan sonra, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendirici eğitimler verildi.

Ağaç Dikme Etkinliği

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi personelimiz 11.11.2019 saat 11:00 da tüm Türkiye' de yapılan ağaç dikme etkinliğine katıldı. Daha yeşil bir kampüs, daha yeşil bir dünya için personelimiz çocuklarla el ele onlarca fidanı toprakla buluşturdu.

Bahçeşehir Koleji Ziyareti

Fakültemizde Bahçeşehir Koleji öğrencileri misafir edildi. Öğrencilerin ağız içi muayeneleri yapıldıktan sonra, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendirici eğitimler verildi.

Yangın Tatbikatı

Hastanemizde Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Birimi ekiplerince düzenlenen yangın tatbikatı ve eğitimine tüm personelimizle katıldık.